Referenties

René Gepken;

Sinds jaren regel ik de verzekeringen voor Wim Kamphorst. Toen hij met zijn Klussenbedrijf begon moest het een en ander geregeld worden zodat hij niet onverzekerd bij klanten aan ’t werk ging. Thuis echter kampten wij met lekke dakgoten. Wim heeft onze goten perfect vervangen door koperen exemplaren! Een prachtig gezicht, prima (duurzame) materialen en een scherpe prijs! Niets is hem te veel… een berk in de tuin stond al jaren in de weg, Wim verwijdert hem van top tot teen. Conclusie: Wim gebeld, boom geveld!

(.. en natuurlijk goten geplaatst, carport gebouwd, woning weer in de verf etc. etc.)


Willem Boers;

Na mijn telefoontje, kwam hij op een avond langs om het e.e.a. te bekijken en door te nemen. De bedoeling was dat ik gewoon met mijn dagelijks werk door kon gaan en dat tijdens mijn afwezigheid de hele woning zou worden gesaust en behangen. Om mijn vertrouwen te wekken, nodigde Wim mij uit om mee te gaan naar zijn huis. Hij liet mij zien wat hij zelf aan het eigen huis had geklust. Afgesproken werd dat ik zou zorgen voor behang en saus en dat hij de week erop zou beginnen. Hij kreeg een sleutel van mijn huis en tijdens mijn werk, hij begon ‘s-morgens al vaak voordat ik uit huis ging, heeft hij in razendsnel tempo de klus geklaard. Indien er nog behang of saus moest komen, deed hij dit ook. Uitgaande van de vertrouwensbasis, ik was immers niet thuis, heeft hij naar volle tevredenheid de klus geklaard. Voor wat betreft het uitzoeken van behang en saus heeft hij mij ook heel goed geadviseerd; zowel wat betreft de soort en kwaliteit als ook de prijs.

Voor wat betreft de nota die ik naderhand van hem kreeg, kan ik niet anders zeggen dan dat de rekening beslist niet te hoog was.

Mijn moeder is verhuisd en omdat ik ontzettend tevreden was, heb ik Wim gevraagd om bij mijn moeder dezelfde werkzaamheden te verichten. Ook dit is naar volle tevredenheid door hem verricht. Wim verricht zeker geen spookhuispraktijken en ik kan hem iedereen met een gerust hart aanbevelen.


Martin Jeuring;

een e-mail van een tevreden klant,want die heb je erzeker bij,want wat jij als klussenbedrijf voor mijn opstartend bedrijf hebt gedaan is perfect .

Dankzij Klussenbedrijf Wim Kamphorst die de inzet getoond heeft met de adviezen en de verbouwing,heb ik nu een winkel waar ik trots op kan zijn. voor de volgende klus bel ik je zeker Wim, want, ik heb geen gezeur, bij 2-Wielers Martin Jeuring,staat klussenbedrijf Kamphorst voor de deur.


Willemien en Jan de Jong;

Al meer dan 10 jaar hebben wij naar volle tevredenheid gebruik mogen maken van de  diensten van Wim Kamphorst, een allround klusser die zijn werk keurig aflevert en ook nog voor een nette prijs !  Slotreparatie, schilderen, thermopanezetter, tuinbestrating etc., etc. Wij hopen dat hij nog jaren bij ons wil komen klussen


Karin Meyer en Martin de Waard;

Wim Kamphorst, een veelzijdige en zeer kundige “klusjesman” die niet alleen snel werkt, maar bovendien een perfectionist is met heel veel creatieve ideeën. Ons huis kreeg door zijn schilderwerken een totaal andere uitstraling, waarmee we héél tevreden zijn.


Alies Selij en Ton Haagen;

Door vrienden werden wij attent gemaakt op klussenbedrijf Kamphorst, stijl in klussen.
Inmiddels is ons huis van binnen én van buiten volledig geschilderd, is achterstallig onderhoud aan kozijnen verricht, de carport grondig gereinigd, de dakgoten schoongemaakt, een daklekkage verholpen.
De werkzaamheden zijn zeer secuur, met goede materialen en met vakkennis verricht.
Voor toekomstige “klussen” zullen wij zeker Wim Kamphorst inschakelen en wij bevelen hem dan ook van harte aan.


Annemieke Boomstra;

Wim is deskundig en van vele markten thuis. Hij heeft mijn schuur prachtig geverfd, naden in mijn huis keurig gekit, de lekkende dak gerepareerd en hij kreeg de schuifpui die al jaren dicht zat weer open: een vakman! Daarnaast is Wim aardig, denkt hij creatief mee en heeft smaak: een echte aanrader!